OM

Anne Marie Horn

Jeg hedder Anne Marie Horn og jeg er uddannet psykomotorisk terapeut også kaldet afspændingspædagog. Jeg hjælper private og virksomheder med motion, psykomotoriske behandlinger og et sundere arbejdsmiljø.

OM

Anne Marie Horn

Jeg hedder Anne Marie Horn og jeg er uddannet psykomotorisk terapeut også kaldet afspændingspædagog. Jeg hjælper private og virksomheder med motion, psykomotoriske behandlinger og et sundere arbejdsmiljø.

Psykomotorisk terapeut Anne Marie Horn

Jeg elsker mit fag og de ualmindelig mange muligheder det giver
for at hjælpe alle mulige forskellige mennesker på den ene eller den anden måde.

Uddannelse

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog, dap. fra UCC i Hillerød. Derudover er jeg certificeret personlig træner og certificeret ergonomi og stress vejleder.

Jeg tager løbende kurser af ren og skær nysgerrighed bl.a. om angst og forbi, gigtlidelser, osteoporose, sanseintegrative dysfinktioner, lymfedrænage, smerte mv.

Erhvervserfaring

Jeg har flere års erfaring med holdundervisning, coaching, behandling, ergonomisk vejledning, individuel træning og afspænding, både i virksomheder, på plejehjem, i private hjem og i kommunalt regi.

Tidligere har jeg arbejdet som pædagog, lærer og som beskæftigelsesvejleder.

Privat

Jeg bor i Hørsholm med min mand og vores 3 drenge. Mit fag er en integreret del af min verden. Jeg motionerer på mange forskellige måder og sørger for at der kommer en modpol i form af afspænding, ro og fordybelse. Som alle andre oplever jeg at skulle navigere i en verden der har fart på og hvilke udfordringer det kan have.

Som andres liv har mit også budt på modstand. Jeg har bl.a. været syg med kræft. Jeg overlevede, hvilket jeg er dybt taknemlig for hver dag. Jeg har også mistet nære familiemedlemmer og relationer alt for tidligt. Det har hjulpet mig at være åben, italesætte følelser og være tilstede i det.

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål?

Her er mine kontakt informationer.

Ring: 42 79 60 69
Skriv: amh@annemariehorn.dk 

Klinik: Ordrup Jagtvej 44, 2920 Charlottenlund

 

Ordrup Jagtvej 44 2920 Charlottenlund

Vil du modtage nyhedsbreve?

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.