PERSONLIG TRÆNING

& holdundervisning

Jeg tilbyder personlig træning i dit hjem, i naturen eller på din arbejdsplads. Vil du hellere deltage på holdtræning kan du se de hold jeg underviser på nedenfor.

PERSONLIG TRÆNING

& holdundervisning

Jeg tilbyder personlig træning i dit hjem, i naturen eller på din arbejdsplads. Vil du hellere deltage på holdtræning kan du se de hold jeg underviser på nedenfor.

Personlig træning og holdundervisning

Din henvendelsesårsag og dit mål er individuelt og vil blive mødt sådan! Jeg vil lytte til hvad du fortæller mig om dit liv og din krop. Sammen vil vi klarlægge dine ressourcer og de forhindringer, der må være for at nå dit mål. Du sætter dit mål! Ud fra min professionelle viden og erfaring vil jeg give udtryk for om det er et realistisk mål og sammen vil vi sætte del-mål for at lette vejen dertil og opretholde din motivation

Personlig og privat træning

Personlig træning hjælper dig med at nå dit individuelle mål uden skader. Jeg kommer til dig på en ønsket lokation.  Det kan være i naturen, i dit hjem eller på en arbejdsplads. Sammen finder vi den løsning, som matcher dit behov. 

At have sin personlige og private træner til at komme til sit hjem eller sin arbejdsplads, kan for nogen være en luksus og for andre en nødvendighed. Under alle omstændigheder er det tidsbesparende, effektivt og privat!

Holdundervisning

Hensynstagende holdundervisning på Ordrup Jagtvej 44.

Tirs.  kl. 11:00-12:30 – Bevægelse og afspænding
Tirs.  kl. 13:00-14:30 – Efterfødselstræning

Tors. kl. 10:00-11:30 – Bevægelse og afspænding
Tors. kl. 11:45-13:15 – Efterfødselstræning
Tors. kl. 13:45-14:45 – Bevægelse og afspæng

Privat holdundervisning. Hvis i er en gruppe som ønsker at motionere sammen, så aftaler vi en lokation som passer jer fx på en arbejdsplads, i privat hjem, i naturen eller jeg kan stille lokale til rådighed til højst 6 deltagere på Ordrup Jagtvej.   

Motion i naturen

Vi har et fantastisk træningscenter i naturen. Skoven indeholder væltede træstammer, frisk luft og en jordforbindelse, der bare venter på at bliver mødt. Naturen vil give dig mulighed for både at træne balance, styrke og kondition.

Samtidigt vil den friske luft fodre dig med ilt til både krop og sind. Når du er sammen med mig er der intet der er pinligt. Du vil få en oplevelse af at gå i ét med omgivelserne.

For de travle eller stressramte

Er du rigtig fortravlet eller måske endda oplever stress, frarådes den høje puls. I stedet vil du opleve stor effekt af let bevægelse og en længere afspænding/mindfulness med fokus på åndedrættet.

Ved alvorlig stress vil der tilrådes forløb af afspændinger og mindfulness med undervisning i hvordan åndedrættet kan bruges til at aktivere ro/hvilesystemet og sænke det stressede nervesystem. Der tilrådes endvidere at kombinere med andre tiltag, som behandling og samtale.

Anne Marie har en sjælen evne til at motivere, kærligt skubbe og at få mig til at yde lidt mere end jeg troede jeg kunne. Når jeg træner med Anne Marie arbejdes der ikke kun med kroppen, med hun formår også at få mig til at tude over den manglende omsorg jeg har vist mit selv og min krop, og til at arbejde med alle de underliggende følelser, vaner og livslange mantraer, som står i vejen for en sundere livsstil.

Maria

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål?

Her er mine kontakt informationer.

Ring: 42 79 60 69
Skriv: amh@annemariehorn.dk 

Klinik: Ordrup Jagtvej 44, 2920 Charlottenlund

 

Ordrup Jagtvej 44 2920 Charlottenlund

Vil du modtage nyhedsbreve?

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.