PSYKOMOTORISK BEHANDLING

Tidligere kaldet afspændingspædagogisk behandling

Jeg tilbyder psykomotorisk terapi og behandling på en lokation der passer dig, f.eks. i dit hjem eller på din arbejdsplads. Du er også velkommen i min klinik på Ordrup Jagtvej 44 i Charlottenlund.

Psykomotorisk behandling og afspænding

Den psykomotoriske behandling og afspænding vil give dig en større ro i krop og sind og bruges effektivt både forebyggende og afhjælpende. Stress og uhensigtsmæssige spændinger vil slippe og du vil opnå større velbefindende og større overskud. Psykomotorisk behandling kan også bruges, som et skønt alternativ til massage for at opnå velvære.

Sådan foregår det

Behandlingen foregår på briks eller madras. Du skal have behageligt, afslappet tøj på. Behandlingen vil typisk være en kombination af samtale, manuel behandling og øvelser og vare 1-2 timer efter ønske og behov.

Behandlingen vil altid blive individuelt tilpasset dine problematikker, som f.eks. kan være uhensigtsmæssige spændinger, smerter og stress.

Jeg medbringer briks mv. hvis dette ikke er tilgængeligt på lokationen eller du kommer til min klinik på Ordrup Jagtvej.

Hvordan virker det

En psykomotorisk behandling er virkelig gavnligt for os alle underordnet vores problematikker. Den afhjælper og forebygger stress og uhensigtsmæssige spændingsmønstre i krop og sind. Fremmer restitution og helingsprocess efter stress, sygdom og operation.

Henvendelsesårsagen kan være af fysisk og/eller psykisk karakter f.eks. smerter, en uhensigtsmæssig holdning, muskelspændinger, hovedpine, stress, afgrænsning og velvære.

For de travle eller stressramte

Er du rigtig fortravlet eller oplever du stress, vil du have stor effekt af psykomotorisk terapi og afspænding.
Du vil blive undervist i afspændingsteknikker og mindfulness med fokus på hvordan åndedrættet kan bruges til at aktivere ro/hvilesystemet og sænke det stressede nervesystem.
Ved alvorlig stress vil der tilrådes forløb og eventuelt andre tiltag.

Kontakt eventuelt din arbejdsgiver og forsikringsselskab om et økonomisk tilskud. Der ydes ikke tilskud fra Danmark, men gør dem gerne opmærksom på ønsket.

For dig hvis du…

er stressramt?

Det handler om at skabe balance og om at lære kroppens signaler at kende, at kunne lette nogle af de ubevidste spændinger, der udløser signalerne, for i tide at hindre en ødelæggende stress-tilstand!

er GRAVID?

Samtale, træning og afspændende behandlinger, kan være en måde at forebygge og afhjælpe de negative forhold, der er med til at gøre graviditeten til en gene frem for en dejlig tid. 

er Ældre?

Det er aldrig for sent at komme i gang!
Opnå øget bevægelighed og styrke og
Lev livet – Hele livet!
Jeg kommer til dig i dit eget hjem eller på plejehjem.

har Hovedpine?

Både øvelser og den afspændende behandling er meget effektivt til at afhjælpe og forebygge hovedpine. Ved migræne vil vi også tale om andre udløsende faktorer, som f.eks. kost.

Har haft BRYSTKRÆFT?

Jeg har stor faglig og personlig erfaring i at afhjælpe og forebygge senfølger ifb med brystkræft, matektomi, lymfødem og stråleskadet væv.

har smerter?

Øvelser og psykomotorisk behandling afhjælper og forebygger uhensigtsmæssige, spændingsmønstre, der kan forårsage eller være forårsaget af smerter i krop og sind.

Vil du bestille en tid eller har du spørgsmål?

Her er mine kontakt informationer.

Ring: 42 79 60 69
Skriv: amh@annemariehorn.dk 

Klinik: Ordrup Jagtvej 44, 2920 Charlottenlund

 

Ordrup Jagtvej 44 2920 Charlottenlund

Vil du modtage nyhedsbreve?

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.